Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stal+7|Sokola+9 Z Nno|Zlodziej +7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam oto taki problem :). Posiadam konto 65 lvl wojownik mental...Mam eq+9 z wyjatkiem boga i magneta+8,magnet+8 all kd pod expa,i tu sie zaczyna...Moim pierwszym celem jest wejscie w posiadanie stalki+7 z tego co czytam na kilku forach mozna ja nabyc za okolo 350kk z kd +4.Jak juz sobie tą staleczke sprawie to bede robil wszystko aby kupic sokola+9 z NNO...Wg mnie posiadanie samej sokolej do pvp jest marnotractwem poniewaz bez nno to nie pvp,a z grugiej strony inna tarcza nie jest tak skuteczna jak sokola na ABS na woja 20%.Kosztuje ona okolo 450kk przynajmniej tak sądzę...No i ostatni cel to zlodziejaszek+7 do pvp...I tu po tych moich strasznych planach :D zaczynaja sie schody.Otóz na czym najlepiej zarobic ta kase? chodzi mi glownie o stal+7 oraz Sokola+9 z NNO? a moze macie inne propozycje typu kupic stal i zrobic samemu na +7? ale znowu kosztowny material bo biala 45kk;/

Prosze o wyczerpujące wypowiedzi,oraz postawienie siebie w moim miejscu,jakbyscie zarobili kase co byście zrobili...

Z góry DZIĘKI :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Metki 85,90.

Tak na dobrą sprawę, pomyśl logicznie. Co Ci się bardziej przyda, ta stal +7 która będzie miała niewiele więcej defa niż Twoja boga czy sokoła +9 ?

Stalke na +7 to się w DT robi kolego, to samo na +5 :P

@edit

A no i bossy na poli możesz bić, załatw tylko hełm na trutkę, a szkatułki sprzedawaj, nie otwieraj.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Łów rybki bez fb , szkoda takiego pięknego konta . Z małży poleci perłą (ta biała a jak inna to sellaj ) . Sokolej z nno mała szansa na znalezienie . Lepiej kup +9 i wybonuj . Żala to tak sam jak z stalką , no ale cóż jak zarabiać to : Metki śmercii lub mordu z x2 drop . Przy okazji miej kilofa może rude wykopiesz i przetopisz a potem kilofa sprzedasz :). Na więcej odpowiedzi gg : 24574437

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Posiedź trochę na metkach, zrób dropera 35 lvl na metiny, łów na FB, botuj, rób jak uważasz jest dużo możliwości zależy jaką grę preferujesz (bez hacków czy z).

Opublikowano

Strzel 3 botki do m3, ja jednym dropem tam, przez cały dzień zarobiłem 15kk plus mam jeszcze na sell jesionka 18% OU, więc kosa. Jakby się 3 puściło na dzień, miałoby się minimum 40kk, te jesionki ze słabymi średnimi ulepszaj, ja ulepszałem jesionka 7% średnie, wbiłem na +6 i poszedł za 8kk. :)

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Polecam zrobienie dropka 35lvl boj i na metki w m2 wysłać 35lvl.Kup mu rib sr 25+ i jakies dobre eq :)

Dalej jakies 3 fb i 3 dropki 9-17lvl do m3 :)

Opublikowano

Metki w m2 Ci się szybko znudzą, bo sam mam takiego dropera. Nieraz przez 5 metków potrafi polecieć kd +0 i ku typu bezszelestny chód.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

35 lvl na metki diabła ? Jak nie wiesz to sie nie odzywaj ;)

Chodziło mu chyba o to,że 35 lvl bić metki (30,35),a swoim kontem metki diabła :)

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Strzel 3 botki do m3, ja jednym dropem tam, przez cały dzień zarobiłem 15kk plus mam jeszcze na sell jesionka 18% OU, więc kosa. Jakby się 3 puściło na dzień, miałoby się minimum 40kk, te jesionki ze słabymi średnimi ulepszaj, ja ulepszałem jesionka 7% średnie, wbiłem na +6 i poszedł za 8kk. :)

A po m3 puść na m2 ja tam dropłem 10 kawałków klejnota w 6 godzin (już niemówiąc o kasie ebonitach itp)

cs1.6

[COD] Cs-Wysokie 23.225.42:27342 steam/nonsteam

Opublikowano

Hmm dobry plan :P

Ja gram na serwandesie Surką Bm 78lv

I powiem Ci że ciężko jest zarobić na taką nno sokolą

Ale stal to bym robił samemu na twoim miejscu.

Jednak na moim serwie jest o tyle łatwiej że biała perła kosztuje 5kk max.

Dlatego ja zrobiłem stal z +6 do 8 i teraz się bujam <:

Na twoim lvlu polecam hmm.

Król demonów od czasu do czasu sie przejsc. Moze polecieć kamyk.

Metki w red lesie chociaż pewnie wolno je bijesz.

Zrób jakieś noob konto na nowym emailu do fishbota albo kilka kont

I dasz rade.

Z resztą na forum jest mnóstwo takich poradników. :P

Pozdrawiam, Majonez.

CX7Rrj.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...